Ochrana osobních údajů


Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je společnost RETROPATENT s.r.o., Dobiášova 1246/29, Liberec VI-Rochlice, 460 06 Liberec zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 24723.    

Osoba zodpovědná za ochranu osobních údajů je Kamil Kolátor

  • telefon: +420 602 447 769
  • email: ip@kolator.com


Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • zodpovězení vašich dotazů pomocí kontaktního formuláře
  • marketingové akce


Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní služby.

  • Jméno a příjmení
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa
  • Historie navštívených stránek na webu
  • Historie aktivit v e-mailových kampaních


Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje chráníme jako oko v hlavě a nikomu třetímu je neprodáme! Abychom vám mohli nabízet ten nejlepší obsah přesně na míru, tak používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé vaše osobní údaje zpracovávají – ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.

  • Google: Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords
  • Seznam: On-line reklama v síti Sklik


Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

  • Data z kontaktního formuláře: 5 let


Tyto webové stránky používají služby


Cookies na stránkách www.kolator.com


Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získat opis vašich osobních údajů
  • opravit vaše osobní údaje
  • vymazat vaše osobní údaje
  • omezit zpracování vašich osobních údajů
  • odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů
  • vznést námitku
  • podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů můžete se na něj kdykoliv obrátit se svojí stížností
Čeština